GOLDEN RULES FESTIVAL: ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Η αφρόκρεμα του ελληνικού Metal  δίνει ραντεβού για τις 9 και 10 Σεπτεμβρίου στον Βόλο, καθώς με το... καλημέρα ανακοινώθηκαν οι SepticFlesh, Nightrage, InnerWish και οι θρυλικοί Spitfire. Το δελτίο τύπου της διοργάνωσης αναφέρει:

 

Τα τελευταία χρόνια ο Βόλος έχει μετατραπεί στην πιο Hot Metal City της χώρας, με την αντίστοιχη ομάδα στο Facebook (#volosmetalcity) να μετράει χιλιάδες μέλη, το τελευταίο Golden R. Festival -λίγο πριν την καραντίνα- να γίνεται SOLD OUT και το επερχόμενο να υποσχέται κάτι το σπουδαίο, την αφρόκρεμα του ελληνικού metal σε ένα μουσικό διήμερο που θα γράψει Ιστορία και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 του Σεπτέμβρη.

Το Golden R. Festival φέτος κλείνει τα πρώτα του 20 χρόνια και θα το γιορτάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Με την πρώτη μάλιστα τετράδα των συγκροτημάτων που ήδη ανακοινώθηκαν, κάποιοι ήδη ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για ένα καυτό μουσικό διήμερο υπό την σκιά του μαγικού Πηλίου στο λιμάνι του Παγασητικού Κόλπου.

Η τετράδα των SepticFlesh, Nightrage, InnerWish και των θρυλικών Spitfire, θα μπορούσε να προσυπογράψει από μόνη της την απόλυτη επιτυχία και να μετατρέψει σε SOLD OUT κάθε συναυλιακό χώρο στη χώρα, πόσο μάλλον τώρα που αναμένεται να πλαισιωθεί από πλήθος άλλων συγκροτημάτων της ελληνικής του σκληρού ήχου σκηνής μέσα σε μόλις δύο ημέρες.

Κάπως έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι μέχρι και αυτή την ώρα έχουν αιτηθεί τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ πάνω από 300 συγκροτήματα απ' όλη την χώρα.

Οι ανακοινώσεις των επόμενων ημερών αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ειδικά εάν κρίνουμε από το γεγονός ότι το συγκριμένο φεστιβάλ δημιουργεί δυνατά και μεγάλα σε αριθμό roster συγκροτημάτων, με κάποιους να περιμένουν την εμφάνιση ακόμα και 10 (!!!) συγκροτημάτων ημερησίως.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται επίσης τόσο η ανακοίνωση του venue, όσο όμως και των πληροφοριών που θα αφορούν στα εισιτήρια.

Μείνετε συντονισμένοι στο event μέσω του facebook και ακολουθήστε το Golden R. Festival στα social media.

 

Golden R. Festival Facebook Event: https://fb.me/e/4IuEhnYwg

Golden R. Festival on Facebook: https://www.facebook.com/goldenrfestival

Golden R. Festival on Instagram: https://www.instagram.com/goldenrfestival_official/

 

Copyright 2024. All Right Reserved.