NEO ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CYNIC "HUMANOID"

Cynic - Humanoid (official track)

Οι Cynic κυκλοφόρησαν νέο ψηφιακό single, με τίτλο Humanoid. Το τραγούδι σηματοδοτεί την πρώτη καινούργια σύνθεση από την κυκλοφορία του 2014 του άλμπουμ Kindly Bent To Free Us.

Το εξώφυλλο του Humanoid παρουσιάζει με λεπτομέρεια τον πίνακα Ayahuasca Dream του Robert Venosa, που επί σειρά ετών συνεργάζονταν με τους Cynic, όμως το 2011 απεβίωσε.

a3099744285_16_0.jpg

Το Humanoid ηχογραφήθηκε από τον Masvidal και τον μπασίστα Sean Malone, ενώ στην ηχογράφηση κάνει ντεμπούτο ο νέος ντράμερ Matt Lynch.

Σε άλλες ειδήσεις, ο Paul Masvidal έβαλε την υπογραφή του στην κιθάρα Masvidalien Cosmo, has μόλις αυτή κυκλοφόρησε από την εταιρία Strandberg, η εταιρία ιδρύθηκε το 2007 ως παράρτημα της Σουηδικής Ola Strandberg.
Ο Masvidal σχολίασε: "Strandberg ανοίγει καινούργιους δρόμους για ακόμα μία φορά. Ένας Ινδός ποιητής του 15ου αιώνα ο Kabir, είχε πει 'Όπου και αν βρίσκεσαι εκεί είναι η αφετηρία σου", έτσι και η Masvidalien Cosmo συμβάλει σε αυτό το πνεύμα ως ένα όργανο"
"Όταν ξεκίνησα αρχικά τις συνομιλίες με την Ola για την κιθάρα, ήρθαν στο μυαλό μου λέξεις όπως αβίαστα, ευκολία, καλαισθησία, και ευελιξία. Το τελικό αποτέλεσμα κατάφερε να πετύχει μία σπάνια αλχημεία από τον ήχο, την αίσθηση, η κιθάρα συνδυάζει και τις δύο έννοιες στην ίδια έκφραση."

cynicguitar1jan_0.jpg

cynicguitar2jan_0.jpg

Copyright 2024. All Right Reserved.