NIKLAS SUNDIN: ΕΦΥΓΕ Ο ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΤΩΝ DARK TRANQUILLITY

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος Niklas Sundin των DARK TRANQUILITY, ανακοίνωσε την επίσημη αποχώρησή του από τη μπάντα. Θα παραμείνει όμως όπως λέει σε άλλο πόστο, βοηθώντας για παράδειγμα στο artwork.

Ο Sundin έφυγε από το συγκρότημα σχεδόν τέσσερα χρόνια πριν, αφού σταμάτησε να περιοδεύει για να επικεντρωθεί στην οικογενειακή του ζωή. Τα τελευταία χρόνια αντικαταστάθηκε στα live από τον Johan Reinholdz (ANDROMEDA) και τον Christopher Amott (πρώην ARCH ENEMY).

Sundin: "Όπως μερικοί από εσάς γνωρίζετε, είχα ένα διάλειμμα από το να παίζω με τους DT από το 2016 για να επικεντρωθώ στην οικογενειά μου. Με τις περιοδείες για το "Atoma" να έχουν ολοκληρωθεί, και να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα καινούριο άλμπουμ, ο καιρός είναι σωστός για να ανακοινώσω επίσημα την έξοδό μου από το συγκρότημα. Είμαι πολύ ευγνώμων για τις εμπειρίες που μας έφεραν τα τελευταία 30 χρόνια. Ιδρύσαμε τους DT όταν ήμασταν έφηβοι, χωρίς μουσική γνώση, και τα τραγούδια μας, μας πήγαν σε όλο τον κόσμο, έχοντας θετικό και ζωογόνο αντίκτυπο στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο".

"Ωστόσο, δεν είναι μυστικό ότι πάντα απολάμβανα τη δημιουργική διαδικασία στο studio περισσότερο από τις παραστάσεις της μπάντας, και ότι η απαιτούμενη εκτεταμένη περιοδεία είναι για μένα όλο και λιγότερο ελκυστική από άλμπουμ σε άλμπουμ. Προτιμώ να ξεφύγω από αυτό και να κατευθύνω τη δημιουργικότητα προς άλλες περιοχές, όπως στην εικονογράφηση του εξώφυλλου για το επόμενο άλμπουμ που την έχω ήδη ξεκινήσει".

Copyright 2024. All Right Reserved.