OI NEW PAST ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ LP "STATE OF FALLING"

Οι New Past σχηματίστηκαν το 2013 από την ανάγκη του Κώστα Σταματίου να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσω της κιθάρας του.

Μετά από κάποιες αλλαγές στο σχήμα, ο Κώστας μαζί με τον Ανδρέα Καπελέρη στο μπάσο και τον Μάνο Αγουρίδη στα τύμπανα, συμμετείχαν σαν instrumental σχήμα σε διάφορες τοπικές συναυλίες, παρουσιάζοντας τις ιδέες που ανέπτυσσαν συνεχώς μετά το ασταμάτητο jamming στο στούντιο.

Το 2016 το σχήμα ολοκληρώθηκε αποκτώντας τη φωνή του Ανδρέα "Denwar" και τον χειμώνα μπήκε στο στούντιο για να ηχογραφήσει τον πρώτο δίσκο με τίτλο “State of Falling”.

Album Cover_0.jpg

Περιέχει 7 κομμάτια που αφηγούνται τον κύκλο της ανθρώπινης "πτώσης" κυρίως μέσα από αλληγορικούς στίχους και έντονες διακυμάνσεις συναισθημάτων:

Tracklist:
1.  Persephone / Descending
2. State of Falling
3. My Only Friend
4. The Charlatan
5. Heads or Tails
6. Break the Fetters
7. Persephone / Ascending

Οι ηχογραφήσεις και η μίξη έγιναν στο Twin Picks Studio από τον Νίκο Χάκα, το mastering έγινε στα Grindhouse Studios Athens από τον Γιώργο Μπόκο.

Ο δίσκος και το merch του συγκροτήματος είναι διαθέσιμα στο BandCamp, καθώς και σε όλες τις γνωστές ψηφιακές πλατφόρμες όπως iTunes, Amazon, Google Play, Spotify, Deezer, Tidal κ.α.

Η σελίδα της μάντα στο Facebook

Copyright 2024. All Right Reserved.