SATAN: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ ΣΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Οι θρύλοι του NWOBHM Satan θα κυκλοφορήσουν στις 7 Σεπτεμβρίου μέσω της Metal Blade Records τον νέο τους δίσκο με τίτλο Cruel Magic. Το πρώτο single του δίσκου θα είναι το The Doomsday Clock, για το οποίο έχει ήδη βγει και ένα video το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω.

Η μπάντα είπε σχετικά με τον δίσκο: «Δεν πιστεύουν όλοι στην μαγεία αλλά καλύτερα να πιστέψετε στο Cruel Magic. Αυτός ο δίσκος πρόκειται να αλλάξει τα πάντα και είμαστε έτοιμοι για αυτό. SATAN is calling you!»

Σύμφωνα με την μπάντα, το Cruel Magic πρόκειται να έχει τον χαρακτηριστικό Satan ήχο αλλά θα κινείται σε ένα πιο ακατέργαστο και αυθόρμητο μονοπάτι σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Atom By Atom του 2015. Η ηχογράφηση έγινε στο First Avenue Studio στην έδρα των Satan στο Newcastle, με τους Dave Curle και Dario Mollo να αναλαμβάνουν την μίξη, με την μπάντα να αφοσιώνεται κυρίως στο εκτελεστικό παρά στο τεχνικό κομμάτι και να καταλήγει με έναν δίσκο για τον οποίο είναι πιο σίγουροι και περήφανοι από ποτέ. Όπως δήλωσαν: «Πραγματικά πιστεύουμε ότι αυτή τη φορά τα καταφέραμε 100% στο να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτά που έχουμε ετοιμάσει για ηχογράφηση και στην αυθόρμητη εκτέλεση. Πάντα ξεφεύγουμε όταν είμαστε στην σκηνή, οπότε γιατί όχι και σε έναν δίσκο;»

Το tracklisting του Cruel Magic:

01. Into The Mouth Of Eternity

02. Cruel Magic

03. The Doomsday Clock

04. Legions Hellbound

05. Ophidian

06. My Prophetic Soul

07. Death Knell For A King

08. Who Among Us

09. Ghosts Of Monongah

10. Mortality

Προς υποστήριξη του δίσκου, οι Satan πρόκειται επίσης να βγούν σε περιοδεία στις Η.Π.Α. τον Οκτώβριο, κατά την οποία μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν και στο Frost And Fire IV Festival στην Ventura της California.

satancruelmagiccd.jpg
Copyright 2024. All Right Reserved.