SODOM: ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ LINEUP

Η νέα σύνθεση των Sodom έκανε το ζωντανό ντεμπούτο της στις 18 Μαΐου στα πλαίσια του Rock Hard Festival στο Gelsenkirchen της Γερμανίας. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε  μια επαγγελματική κινηματογράφηση ολόκληρης της εμφάνισής τους μέσα από το γνωστό μουσικό πρόγραμμα Rockpalast του γερμανικού καναλιού WDR.

Τον μπασίστα/τραγουδιστή και ιθύνοντα νού της μπάντας Thomas “Angelripper” Such πλαισιώνουν πλέον δύο κιθαρίστες, ο Frank “Blackfire” Gosdzik (πρώην Kreator και Assasin αλλά και παλιός γνωστός της μπάντας καθώς έπαιξε στα κλασσικά Persecution Mania, Mortal Way of Live και Agent Orange) και ο Yorck Segatz (Beyondition), ενώ τα τύμπανα έχει αναλάβει ο Stefan “Husky” Hüskens (Asphyx, Desaster).

Σχετικά με το ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Sodom θα έχουν 2 κιθαρίστες, ο Tom Angelripper είχε πει ότι αυτός ο νεωτερισμός θα δώσει περισσότερες δυνατότητες στις ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας, καθώς θα μπορέσουν να παίξουν ζωντανά πολλά από τα κομμάτια της δισκογραφίας τους που δεν μπορούσαν να παίξουν σαν τρίο.

Επίσης, οι νέοι μουσικοί επιλέγησαν από τον Tom έχοντας υπόψιν το κοινό μουσικό και όχι μόνο υπόβαθρό τους με τον ηγέτη της μπάντας. Όπως εξήγησε: «Είναι γνωστό ότι και οι τρείς τους είναι εξαιρετικοί μουσικοί και ότι το heavy metal είναι η ζωή τους. Αλλά οι Sodom έχουν να κάνουν και με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Τα να μέλη της μπάντας είναι βαμμένοι οπαδοί των Sodom και μένουν όλοι στο Essen (σημ.: την έδρα της μπάντας). Χρειάζεται να πω περισσότερα;»

Μέσα στο καλοκαίρι οι Sodom θα κυκλοφορήσουν ένα νέο single ενώ ένας νέος full length δίσκος υπολογίζεται για κυκλοφορία την άνοιξη του 2019.

Όσον αφορά τα πρώην μέλη Bernd “Bernemann” Kost (κιθάρα) και Markus “Makka” Freiwald (τύμπανα), τον Ιανουάριο είχαν δημοσιοποιήσει μια κοινή δήλωση στην οποία έλεγαν ότι ο Tom τους απόλυσε από την μπάντα μέσω απλά ενός μηνύματος στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης WhatsApp, πριν καν ακούει το υλικό που οι 2 τους ετοίμαζαν για έναν νέο Sodom δίσκο.

Copyright 2024. All Right Reserved.