SUSPERIA: ΠΡΩΤΟ LYRIC ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ

Οι SUSPERIA έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο lyric βίντεο για το τραγούδι I Entered, που περιέχεται στην νέα κυκλοφορία της μπάντας με τίτλο The Lyricist. 
Πριν από μερικές μέρες το συγκρότημα είχε αναρτήσει ένα διαφημιστικό βίντεο για το The Lyricist, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου από την Agonia Records. Οι Νορβηγοί επιστρέφουν μετά από 9 χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Οι SUSPERIA δημιουργήθηκαν το 1998 όταν ο Tjodalv, ντράμερ τότε των DIMMU BORGIR, και επί σειρά ετών φίλος του Cyrus (ex-SATYRICONOLD MAN'S CHILD) βρέθηκαν για να ανταλλάξουν ιδέες για τις συνθέσεις των τραγουδιών. παρά τις σαφείς επιρροές από το Νορβηγικό black metal, οδήγησαν τους SUSPERIA να διαφοροποιηθούν ελαφρώς στοχεύοντας τον ήχο τους σε πιο μελωδικές γραμμές του ακραίου ήχου, που τους άνοιξαν τον δρόμο να ελιχθούν σε ποικιλόμορφες συνθέσεις.

Στο "The Lyricist", η μπάντα επανέρχεται στις ρίζες του black metal με περισσότερη εκφραστικότητα. Η χαρακτηριστική μελωδική στροφή της μπάντας εξακολουθεί να υπάρχει και μάλιστα ίσως περισσότερο εξαιτίας του νέου τραγουδιστή Bernt "Dagon" Fjellestad (που είχε κάνει ντεμπούτο με το συγκρότημα πέρσι στο 70000 Tons Of Metal).

Τα τραγούδια του άλμπουμ:
01. I Entered
02. Heretic
03. The Lyricist
04. My Darkest Moment
05. Day I Died
06. Void
07. Feed The Fire
08. Whore Of Man
09. Come Alive

Η σύνθεση των SUSPERIA είναι:
Dagon - Vocals
Tjodalv - Drums
Memnock - Bass
Cyrus - Guitar
Elvorn - Guitar

ακολουθεί το lyric βίντεο του I Entered

Το διαφημιστικό βίντεο του "The Lyricist"  

susperialyricist.jpg

 

Copyright 2024. All Right Reserved.