TANK: ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΣΚΟ ΜΕ ΕΠΑΝΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ

Οι βετεράνοι του NWOBHM Tank ανακοίνωσαν ότι στις 26 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν έναν νέο δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται Re-Ignition και θα αποτελεί έναν φόρο τιμής στις πρώτες κυκλοφορίες της μπάντας στις αρχές της δεκαετίας του ’80, καθώς θα περιέχει επανηχογραφήσεις 11 κλασσικών κομματιών τους από τους 4 πρώτους δίσκους τους, τα Filth Hounds Of Hades, Power Of The Hunter, This Means War και Honour And Blood. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσω της Cleopatra Records και θα περιέχει και 2 guest συμμετοχές, από τον Dani Filth (Cradle Of Filth) και τον Tom Angelripper (Sodom).Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklisting του δίσκου.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Mick Tucker δήλωσε σχετικά: «Πολλά κομμάτια από αυτούς τους κλασσικούς μας δίσκους βρίσκονται συνεχώς στα setlists των συναυλιών μας και πολλοί οπαδοί μας ρωτούσαν αν θα σκεφτόμασταν ποτέ να επανηχογραφήσουμε κάποια από αυτά. Οι αυθεντικές ηχογραφήσεις είναι κλασσικές και διαχρονικές αλλά σκεφτήκαμε ότι δεν θα ήταν κακό να τους δώσουμε έναν full metal ήχο και να πάρουν  μια νέα ζωή. Το αξίζουν!»

Ο έτερος κιθαρίστας Cliff Evans είπε σχετικά με τους 2 guests του δίσκου: «Επικοινωνήσαμε με την Cleopatra Records στις Η.Π.Α. για να δούμε αν ενδιαφέρονταν να κυκλοφορήσουν τον δίσκο. Συμφώνησαν αμέσως σκέφτηκαν για την πιθανότητα να προσθέσουμε στον δίσκο δύο ειδικούς καλεσμένους. Πιθανόν καλλιτέχνες οι οποίοι είχαν επηρεαστεί από τους Tank την δεκαετία του ’80. Υπέροχη ιδέα! Φέραμε τον Dani Filth για να ηχογραφήσει μια έκδοση του Shellshock με το δικό του μοναδικό στυλ και τον Γερμανό thrash θρύλο Tom Angelripper ο οποίος πήγε το Power of The Hunter σε ένα άλλο τρελό επίπεδο!»

To tracklisting του Re-Ignition:

01. Walking Barefoot Over Glass

02. Power Of The Hunter (feat. Tom Angelripper)

03. Just Like Something From Hell

04. (He Fell in Love With A) Stormtrooper

05. This Means War

06. Shellshock (feat. Dani Filth)

07. W.M.L.A.

08. Honour And Blood

09. Blood, Guts And Beer

10. Echoes Of A Distant Battle

11. The War Drags Ever On

 

Tank lineup:

Mick Tucker: Κιθάρα
Cliff Evans: Κιθάρα
Barend Courbois: Μπάσο
Bobby Schottkowski: Τύμπανα
David Readman: Φωνητικά

(Σημείωση: Επειδή μπορεί και να μπερδευτήκατε, να υπενθυμίσουμε ότι από το 2007 και μετά οι «αυθεντικοί» Tank αποτέλεσαν παρελθόν και διασπάστηκαν σε 2 “Tank”, αυτούς των Tucker/Evans και αυτούς του Algy Ward.)

35284-1.jpg

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.