Cobra Spell - Anthems of the Night

ΑΙ ΓΟΥΟΝΑ ΣΠΕΛ ΟΝ ΓΙΟΥ

Το ότι η Ολλανδία είναι metaloομάνα το ξέραμε. Κυρίως στο death metal αλλά και στο κλασικό heavy metal δεν τα πάει και άσχημα. Καθώς και σε άλλα metalικά ιδιώματα. Οι Cobra Spell είναι ένα νέο heavy metal σχήμα από την Ολλανδία. Έχουν μέχρι τώρα single και ep κυκλοφορίες και έτσι φέτος κυκλοφορούν το δεύτερο τους ep με τον τίτλο ‘’Anthems of the Night’’. Και το κυκλοφορούν χωρίς να έχει υπογράψει σε κάποια εταιρία, αλλά μόνοι τους, ανεξάρτητα.

Από το εξώφυλλο, που δείχνει μια φωτογραφία των Cobra Spell φαίνεται ότι εδώ έχουμε ένα line up από τρεις γυναίκες και δυο άντρες που θέλουν να δείχνουν σε ένα στυλ 80ς glam metal και έχουν μια αίσθηση χαράς και διασκέδασης. Και το ‘’Anthems of the Night’’ είναι ένα ep τεσσάρων κομματιών, περισσότερο heavy και λιγότερο glam metal που δίνουν την χαρά και την ικανοποίηση σε όσους θέλουν κάποιες στιγμές μιας πιο χαλαρής heavy metal ξενοιασιάς. Το ‘’Addicted to the Night’’, ‘’Steal My Heart Away’’, ‘’The Midnight Hour’’, ‘’Accelerate’’, είναι αυτά τα τέσσερα κομμάτια που μπορούν να τα προσφέρουν όλα αυτά. Με τις κιθάρες στο ζενίθ, ήχους από μοτοσυκλέτες, λίγο, Mötley Crüe, για την γλαμουριά, αρκετά πιο πολύ Accept για την metalιά και άλλα τέτοια αγνά συστατικά και έχουμε αυτό που πραγματικά ποθούμε. Βάλτε και μια φωνή κρύσταλλο αλλά και μια παραγωγή κρύσταλλο και ειλικρινά τι θα μπορούσε να πάει στραβά.

Για το Καλοκαίρι τώρα ειδικά, μαζί με μια παγωμένη μπύρα, το ‘’Anthems of the Night’’ των Ολλανδών Cobra Spell είναι κάτι παραπάνω από μια χαρά.

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.