STALLION - From The Dead

Γροθιά Στα Μούτρα

Δεύτερο full length χτύπημα από τους Γερμανούς Stallion οι οποίοι πήραν τον χρόνο τους καθώς πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια από το Rise And Ride. Ωστόσο φαίνεται ότι η αναμονή άξιζε με το παραπάνω καθώς το From The Dead έρχεται να κουνήσει αρκετά κεφάλια με ταχύ και… τραχύ heavy metal. Εντασσόμενοι και αυτοί στο γενικότερο κίνημα της αναβίωσης του κλασσικού heavy metal ήχου, οι Stallion δεν πέφτουν στην παγίδα να παπαγαλίσουν τους ήρωές τους αλλά χτυπάνε τις κατάλληλες χορδές ώστε να ισορροπήσουν ανάμεσα στο χτες και το σήμερα.

Από τις πρώτες νότες είναι φανερό ότι η ταχύτητα τους συναρπάζει τόσο που ακουμπάνε τα όρια του speed metal, μαζί με την ταχύτητα όμως έρχεται αρκετός όγκος και γενικά μη γυαλισμένος ήχος, παρέα όμως με κολλητικά riffs και αφιονισμένα solos. Ο δε Paul στα φωνητικά τραγουδάει με τέτοιο τσαγανό που νομίζεις ότι είναι ακριβώς μπροστά σου και σου πετάει τις λέξεις κατάμουτρα. Το βασικό βέβαια είναι ότι έχουν γράψει τραγούδια που θα τα ακούσεις ξανά και ξανά, θα τα τραγουδήσεις και θα χτυπηθείς μαζί τους και σαν heavy metal μπάντα που σέβεται τον εαυτό της, οι Stallion έχουν τραγούδια φτιαγμένα για να παίζονται ΖΩΝΤΑΝΑ! Η παραγωγή, η οποία έγινε από την ίδια την μπάντα, είναι ακριβώς όπως πρέπει για αυτόν τον ήχο, καθαρή μεν, με όγκο και χωρίς παραπάνω γυαλάδα δε.

Αν θεωρείτε ότι ακούτε heavy metal κάντε στον εαυτό σας μια χάρη και ακούστε το From The Dead. Οι Stallion δεν ήρθαν για να αλλάξουν την μουσική αλλά για να κουνήσουν τα κεφάλια σας!

 

 

Λάμπρος MetalshockΠανέτας

Copyright 2024. All Right Reserved.