Def Leppard - Diamond Star Halos

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΩΝ?

Δωδέκατος δίσκος για τους Θρυλικούς Def Leppard. Και αν μη τι άλλο, αυτό από μόνο του αποτελεί μια μεγάλη και σπουδαία κίνηση. ‘’Diamond Star Halos’’ είναι ο τίτλος του και διαδέχεται τον δίσκο του 2015 που έφερε το όνομα τους, ‘’Def Leppard’’. Κυκλοφορεί από την Ume σε διάφορα format.

Από τις hard rockιές ‘’Take What You Want’’, ‘’Kick’’ και ‘’Fire It Up’’ και τα τρία video clip, φαίνονται, ή αν θέλετε ακούγονται οι προθέσεις των Def Leppard. Σίγουρα όλα στο ‘’Diamond Star Halos’’ δείχνουν τους Def Leppard να θέλουν να επιστρέψουν στην τρελή ‘’Pyromania’’, ‘’Hysteria’’, ‘’Adrenalize’’ εποχή. Τόσο σαν ήχο, αλλά άλλο τόσο σαν μια προσπάθεια να κάνουν την έκπληξη του Καλοκαιριού με τα hard rock κομμάτια, που φιλοδοξούν να το δροσίσουν αλλά και να ξανά μπουν στις καρδιές των οπαδών αλλά και σε λίστες με τίτλους ‘’Rock επιτυχίες ’’, Rock ‘n’ metal μπαλάντες’’, όπως βρισκόντουσαν τα κομμάτια τους στην τότε ένδοξη εποχή τους, στις αντίστοιχες σχολικές – εφηβικές κασέτες με αυτούς τους χειρόγραφους τίτλους. Όλη η παρέα πάντως εκεί είναι, σχεδόν όπως και τότε. Από τέλη 70s οι Joe Elliott, τραγούδι – rock επικοινωνία, Rick Allen, τύμπανα και Rick "Sav" Savage, μπάσο. Και οι ‘’καινούριοι’’ κιθαρίστες από αρχές 80ς Phil Collen και από αρχές 90ς ο Vivian Campbell (ex – Dio).  Εδώ στο ‘’Diamond Star Halos’’ και τις σκληρές rockιές τις έχουμε, πέρα από τα πρώτα τρία προαναφερθέντα και τα ‘’SOS Emergency’’, ‘’Liquid Dust’’. Έχουμε και τα πιο ανάλαφρα σαν το ‘’This Guitar’’ με την συμμετοχή της Alison Krauss , ‘’U Rok Mi’’, ‘’All We Need’’, ‘’Gimme A Kiss’’, που θα βάλουν σε πολλούς ζάχαρη πάνω τους. Αλλά και τις μπαλάντες ‘’Goodbye For Good This Time’’, ‘’Angels (Can’t Help You Now)’’ που είναι πιο απαραίτητες ακόμα και από την rock εφηβική ‘’αλητεία’’.

Τώρα το αν με το ‘’Diamond Star Halos’’ οι Def Leppard επέστρεψαν στην εποχή των διαμαντιών, μόνο ο χρόνος και ο (οι) επόμενος (οι) δίσκοι τους θα μας το δείξουν. Για την ώρα το ‘’Diamond Star Halos’’ δείχνει να κάνει, με τον τρόπο του, κάπως πιο όμορφο, ανάλαφρο και δροσερό αυτό το Καλοκαίρι και για την ώρα ας αρκεστούμε σε αυτό.

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.