Ozzy Osbourne - No More Tears

ΜΗΝ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ

Το ‘’No More Tears’’ είναι το έκτο άλμπουμ από τον θρύλο Ozzy Osbourne και κυκλοφόρησε στις 17 του Σεπτέμβρη του 1991 μέσω της Epic Records.

Μιλάμε για ένα δίσκο που είναι μια δεκαετία μακρυά από τις βαριές κληρονομιές των ‘’Blizzard Of Ozz’’ και ‘’Diary Of A Madman’’ και ακολουθεί δισκάρες ατελείωτες όπως ‘’Bark At The Moon’’, ''The Ultimate Sin'' κλπ κλπ. Κρατάει όμως ένα Ozzy χαραχτήρα, αυτόν του τρελού, του γλυκού, του metal hero, δείτε και το εξώφυλλο, του Prince Of Darkness δηλαδή που αγαπάμε να λατρεύουμε.

Και μπορεί να ξεκινάμε χαλαρά με τραγουδάκι, ευχάριστο, ‘’Mr. Tinkertrain’’ που μπαίνει σαν να προετοιμάζει. Ένα κομμάτι σκοτεινό αλλά με τον τρόπο του και γιορτινό συνάμα. Και μετά ‘’I Don't Want to Change the World’’ σε μια κλασική Ozzy στιγμή και ένα σερί με "Mama, I'm Coming Home" μπαλαντάρα με το συναίσθημα να τρέχει. Το ‘’Desire’’ για να πιάσουμε και την κιθαριστική πανδαισία του Zakk Wylde. Το ομώνυμο, ’No More Tears’’ με το μπάσο και την κιθάρα να δίνουν το ένα την σκυτάλη στο άλλο σε μια από τις καλύτερες στιγμές του Ozzy. Την heavy rockιά ‘’Won't Be Coming Home (S.I.N.)’’. Για να φτάσουμε στην κόψη του ‘’Hellraiser’’. Απίστευτη κομματάρα, Θεότρελη κλιπάρα, που δεν χορταίνεις και πως να μην είναι όταν ακούμε και βλέπουμε τον Lemmy. ΜΟΝΟ ΣΤΟ VIDEO CLIP! Που έχει βάλει το χεράκι του το Θεϊκό και στα ‘’I Don't Want to Change the World’’, "Mama, I'm Coming Home" και φυσικά στο ‘’Hellraiser’’ γράφοντας τους στίχους. Το σύνθημα είναι ένα: Ozzy και Lemmy και η καρδιά μας τρέμει!!! Το νιώσαμε πάλι σε λίγους μήνες και στο ''March ör Die'' των Motorhead!!! Σε ολάκερο το ‘’No More Tears’’ ακούμε ένα Ozzy μες την τρέλα, αλλά ακούμε και τα πιο ντελικάτα solos του Zakk Wylde. Οι Bob Daisley στο μπάσο, ο Randy Castillo (R.I.P. 2002) στα τύμπανα και ο John Sinclair στα πλήκτρα, είναι τα άλλα μέλη της ομάδας, που δημιούργησαν το ‘’No More Tears’’.  Είτε έρχεται με την γλύκα και τους μελωδικούς και σκοτεινούς ήχους μες την ομορφιά της μπαλάντας, το ‘’Time After Time’’. Με το μπάσο να δίνει το έναυσμα για metal καταστάσεις μπαίνει το ‘’Zombie Stomb’’ Είτε με την blues εισαγωγή στο ‘’A.V.H.’’. Αλλά και με το ‘’Road To Nowhere’’ να στέκει αγέρωχο στο τέλος του ‘’No More Tears’’, έχουμε ένα δίσκο που σε κρατάει από την αρχή μέχρι το τέλος. Και έχεις και τα ''Don't Blame Me'' και ''Party with the Animals'' σαν bonus tracks σε διάφορες εκδόσεις να επεκτείνουν την χαρά της ακρόασης. Εκπληκτικός δίσκος το ‘’No More Tears’’, και στέκεται ένα κλικ πίοσω από τα πρώτα δυο σούπερ κλάσικς του Ozzy Osbourne

NO MORE FACKING TEARS και ας απολαύσουμε την μουσική που ομορφαίνει πιο πολύ την ζωή μας και ας την ρουφήξουμε ως το μεδούλι!!!

 

 

 

 

Copyright 2024. All Right Reserved.