ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ CORELEONI ΑΠΟ ΤΟ "THE GREATEST HITS - PART 1"

Οι CORELEONI, είναι το νέο project του κιθαρίστα Leo Leoni των GOTTHARD. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο τραγούδι Downtown από το άλμπουμ The Greatest Hits - Part 1. Οι CORELEONI είχαν κυκλοφορήσει το μοναδικό νέο τραγούδι του LP Walk On Water. Και τα δύο τραγούδια είναι διαθέσιμα να τα ακούσετε παρακάτω.

Το πρώτο άλμπουμ των CORELEONI, "The Greatest Hits - Part 1", θα κυκλοφορήσει 23 Φεβρουαρίου από την Frontiers Music Srl.
Ο Ronnie Romero (LORDS OF BLACK, RAINBOW) είναι ο τραγουδιστής, ο Hena Habegger ντράμερ, ο Jgor Gianola κιθαρίστας και ο Mila Merker μπασίστας.

Ο Leo δήλωσε: "Στην 25η επέτειο από την πρώτη κυκλοφορία των GOTTHARD ήθελα να αποτίνω φόρο τιμής σε τραγούδια όπως 'Downtown', 'Firedance', 'Higher', 'Here Comes The Heat', 'In The Name', 'Ride On…', 'Let It Be' και 'All I Care 4'. Τραγούδια που με τους GOTTHARD έχουμε παραμελήσει. Έχουμε επανηχογραφήσει, και φρεσκάρει αυτά τα τραγούδια με τον απαραίτητο σεβασμό. Αυτά τα τραγούδια είναι πολύ αγαπημένα μου, και είναι κομμάτι της ζωής μου"

album_cover_CORELEONI tghpt1 cover_5a4cf1602c23c_0.jpg

Το "Walk On Water" είναι το μοναδικό νέο τραγούδι στο "The Greatest Hits - Part 1".

"The Greatest Hits - Part 1" track listing:
01. Il Padrino
02. Firedance
03. Downtown
04. Higher
05. Get It While You Can
06. In The Name
07. Let It Be
08. All I Care For
09. Walk On Water
10. Here Comes The Heat
11. Tell No Lies
12. Ride On
13. Anytime Anywhere
14. El Traidor (bonus track; CD edition only)

Copyright 2020. All Right Reserved.