ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ NERGAL ΤΩΝ BEHEMOTH ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

To 2010 o Nergal των Behemoth αντιμετώπισε ποινή φυλάκισης 2 ετών, επειδή κατέστρεψε μία βίβλο επί σκηνής και την αποκαλούσε βιβλίο του ψεύδους, τελικά γλίτωσε χωρίς να συλληφθεί. Θα έχει την ίδια τύχη και φέτος? Η Πολωνική κυβέρνηση μηνύει τον Nergal to για το σχέδιο του t-shirt των Behemoth"The Republic Of The Unfaithful", για το οποίο οι Πολωνικές αρχές ισχυρίζονται ότι το σχέδιο δηλώνει έλλειψη σεβασμού για τον λευκό αετό που είναι το εθνικό σύμβολο της χώρας..

Ο Nergal, και ο σχεδιαστής του t-shirt Rafal Wechterowicz έχουν επίσημα κατηγορηθεί για ασέβεια απέναντι στο εθνικό σύμβολο της Πολωνίας, που αν τελικά καταδικαστούν θα αντιμετωπίσουν χρηματικά πρόστιμα και άλλες ποινές.

behemothshirt.jpg

Coat_of_arms_of_Poland-official.png

Ο Nergal σχολίασε: “Λοιπόν… αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που αντιμετώπισα επιστρέφοντας από ένα χαλαρωτικό και ηλιόλουστο ταξίδι διακοπών. Εγώ και 2 ακόμα κατηγορούμαστε ότι βεβηλώσαμε το εθνικό έμβλημα. Τι μπέρδεμα! Η Πολωνία που υποστηρίζει παθιασμένα το PIS προσπαθεί με κάθε μέσο να με σταυρώσει, για παραδειγματισμό φαντάζομαι. Αλλά το πρωτεύον θέμα είναι ότι: Δεν πρόκειται για ένα Πολωνικό έμβλημα. Δεύτερον… ας αφήσουμε αυτά τα επιχειρήματα για την δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα….! Είναι τα όρια τους στην ασάφεια τους και την τύφλωση; Για πάμε!

Copyright 2022. All Right Reserved.