ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ KAMELOT ΜΕ ΤΗΝ CHARLOTTE WESSELS

Οι KAMELOT ανέβασαν ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι "Under Grey Skies", με την συμμετοχή της Charlotte Wessels των DELAIN.

Ο τραγουδιστής των KAMELOT Tommy Karevik θεωρεί ότι το "Under Grey Skies" είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας "Haven", και είπε γράφτηκε "για το πόσο σημαντικό είναι να μη εγκαταλείπεις ποτέ τον εαυτό σου και του ανθρώπους γύρω σου, τους οποίους μπορείς πάντα να κάνεις την διαφορά στην ζωή του άλλου. Μερικές φορές φτάνει να πιστεύεις σε αυτούς ή απλά άκου αυτά που θέλουν να σου πουν"

πρόσθεσε: "Ήταν πολύ όμορφα που τραγουδήσαμε με την Charlotte, η φωνή της ταιριάζει τέλεια στο τραγούδι"

Ο κιθαρίστας των KAMELOT Thomas Youngblood δήλωσε: "Θέλαμε να κυκλοφορήσουμε αυτό το βίντεο ως χριστουγεννιάτικο δώρο στους οπαδούς μας"

"Το επόμενο άλμπουμ είναι σχεδόν έτοιμο για να κυκλοφορήσει το 2018"

Οι KAMELOT πέρασαν αρκετό χρόνο σε ένα στούντιο στο Wolfsburg, της Γερμανίας βάζοντας τις τελευταίες πινελιές στο νέο τους άλμπουμ με τον παραγωγό τους Sascha Paeth. Το νέο LP που θα διαδεχθεί το "Haven" θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους από την Napalm Records.

Το "Haven" έχει πουλήσει περίπου 7,600 αντίτυπα στις ΗΠΑ την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του. Το CD είναι διαθέσιμο από τον Μάιο του 2015 μέσω της Napalm Records.

Copyright 2024. All Right Reserved.