ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ SYMPHONY X ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΑΛΜΠΟΥΜ

Οι progressive metallers SYMPHONY X από το New Jersey έχουν προγραμματίσει να βρεθούν τα μέλη της μπάντας τον επόμενο μήνα προκειμένου να δουλέψουν στο υλικό για το επερχόμενο άλμπουμ που θα διαδεχθεί το Underworld του 2015.

Οι SYMPHONY X ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους για την υποστήριξη του Underworld το 2016, συμπεριλαμβανομένου τις συναυλίες στις ΗΠΑ μαζί με τους OVERKILL και την Αυστραλία.

Ερωτηθείς σε πρόσφατη συνέντευξη με το Metal Nation για ενημέρωση που αφορά την τρέχουσα κατάσταση των SYMPHONY X, Ο LePond είπε: "Το 2017 οι SYMPHONY X δεν έκαναν ζωντανές εμφανίσεις. Ο Michael Romeo δούλευε στο solo άλμπουμ του, το οποίο έχει ολοκληρώσει. Ο Russell, ήταν απασχολημένος με τους ADRENALINE MOB, και τώρα νομίζω ότι τελείωσε την περιοδεία με τους TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA. Έτσι πιθανότατα να συναντηθούμε τον επόμενο μήνα, και να ξεκινήσουμε να γράφουμε τα νέα μας τραγούδια.

Τον Ιούλιο του 2017, ο Allen και οι ADRENALINE MOB είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε από την σύγκρουση ο μπασίστας της μπάντας David Zablidowsky.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Copyright 2024. All Right Reserved.