SCOTT TRAVIS: ΚΑΝΑΜΕ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ, ΠΑΙΞΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...

Στο τελευταίο επεισόδιο του Talking Metal, φιλοξενούμενος του Mark Strigl ήταν ο ντράμμερ των Judas Priest Scott Travis. Η συζήτηση ξεκινάει στο 11:40.  Τα θέματα περιλαμβάνουν το νέο άλμπουμ των Priest Firepower, την ιστορία του Scott ως μουσικός, τους Fight, Racer X, Les Binks, τον KK Downing, τον Rob Halford, τον Richie Faulkner, και πολλά ακόμα.

Οι Judas Priest θα μπορούσαν να ξεκουράζονταν στις δάφνες τους μετά από την πολυετή και άκρως επιτυχημένη πορεία τους, εντούτοις η θρυλική μπάντα με τραγουδιστή τον Rob Halford, κιθαρίστες τους Glenn Tipton και Richie Faulkner, μπασίστα τον Ian Hill, και ντράμερ τον Scott Travis – αρνείται να εγκαταλείψει την ενεργό δράση ενόψη της κυκλοφορίας του 18ου στούντιο άλμπουμ Firepower, που μπορείτε να προ-παραγγείλετε ΕΔΩ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Firepower, έχει ορισθεί η Παρασκευή 9 Μαρτίου από την Epic Records, το άλμπουμ αποτελείται από δεκατέσσερα κομμάτια αγνού και έντονα εμπνευσμένου metal. Την κυκλοφορία σηματοδοτεί η επανασυνεργασία της μπάντας με τον παραγωγό Tom Allom ο άνθρωπος πίσω από όλες τις κυκλοφορίες από το 1979-1988, και αναγνωρισμένος με βραβείο Grammy.

“Ο Tom Allom έχει την κλασσική metal συνταγή,” εξηγεί ο Halford. “και ο Andy είναι λίγο περισσότερο μοντέρνος metal producer’ αλλά η σκέψη του είναι λίγο διαφορετική από του Tom, σκέφτηκα να βρω μία ισορροπία μεταξύ του κλασικού old school metal και του Andy ήταν απλώς μία αξιόλογη συνύπαρξη.”

“Ο Tom Allom ήταν μαζί μας από το 1979, οπότε έχει την γνώση για μας και την μουσική μας” πρόσθεσε ο Hill.

Σύμφωνα με τον Travis οι Priest επέστρεψαν σε μία μέθοδο ηχογράφησης που λειτούργησε απόλυτα στα πρώτα κλασσικά άλμπουμ της μπάντας. “Επιστρέψαμε στον οργανικό τρόπο εγγραφής, όπου ήμασταν όλοι μας σε ένα δωμάτιο και έπρεπε να παίξουμε μαζί.”

Το πρώτο single του άλμπουμ, "Lightning Strike", είναι διαθέσιμο παγκοσμίως. Η προ-παραγγελία στην PledgeMusic περιλαμβάνει αποκλειστικά υπογεγραμμένα βινύλια σε διάφορα χρώματα, υπογεγραμμένα βινύλια test pressings, και αποκλειστικό t-shirt και έναν εξαιρετικά περιορισμένο αριθμό υπογεγραμμένων κιθαρών από τους Judas Priest, περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

FirepowerSquae_0.jpg

Firepower tracklisting:
Firepower
Lightning Strike
Evil Never Dies
Never The Heroes
Necromancer
Children Of The Sun
Guardians
Rising From Ruins
Flame Thrower
Spectre
Traitors Gate
No Surrender
Lone Wolf
Sea Of Red

"Lightning Strike" video:

Copyright 2024. All Right Reserved.