TONY MARTIN: ΠΡΩΗΝ BLACK SABBATH ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ 'Thornz'

O πρώην τραγουδιστής των BLACK SABBATH Tony Martin ξεκίνησε επίσημα να εργάζεται πάνω στο πολυαναμενώμενο τρίτο προσωπικό του άλμπουμ. Μαζί με τον drummer Danny "Danté" Needham του TONY MARTIN'S HEADLESS CROSS και VENOM, και τον αμερικανό κιθαρίστα Scott McClellan η νέα συλλογή τραγουδιών του Tony έχει τον προσωρινό τίτλο  "Thornz". Επρόκειτο να κυκλοφορήσει με τον τίτλο "Book Of Shadows", αλλά εγκαταλείφθηκε επειδή κυκλοφορούν άλλες δουλειές με αυτό τον τίτλο.

Σύμφωνα με τον Martin, το νέο του υλικό είναι πιο heavy εξαιτίας της σύνθεσης ενός άγνωστου κιθαρίστα με το όνομα Scott McClellan που επικοινώνησε τυχαία μαζί του στα social media τέσσερα χρόνια πριν. Ο Scott έστειλε στον Tony ένα κιθαριστικό κομμάτι για να το τσεκάρει και αυτή η τυχαία συνάντηση εξελίχθηκε σε μια πολύ παραγωγική περίοδο σύνθεσης που θα ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία του solo άλμπουμ του Martin.

Όπως αναφέρει ο Tony: "Ο Scott πραγματικά με αιφνιδίασε με την ενέργειά του. Ανακάλυψα ότι μπορούσα να βγάλω τα riffs που ταίριαζαν με τη φωνή μου οπότε ήμουν περισσότερο από χαρούμενος που τον συμπεριέλαβα στο 'Tony Martin project.'"

Το "Thornz" αναμένεται να περιέχει 10 τραγούδια που έγραψαν κυρίως ο Martin και ο  McClellan και κάποια μόνος του ο Martin.

 

Copyright 2024. All Right Reserved.