ΟΙ LED ZEPPELIN ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 50ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ

Τα Τρία μέλη των Led Zeppelin ενώνονται για το επίσημο εικονογραφημένο βιβλίο για τα 50 χρόνια της μπάντας το 2018.

Ο Jimmy Page, ο Robert Plant και John Paul Jones συνεργάζονται με την Reel Art Press για το πολυτελές αναδρομικό βιβλίο που θα σηματοδοτήσει τα 50 χρόνια από την δημιουργία του συγκροτήματος.

Μέσω του λογαριασμούς της μπάντας στα social media ανακοινώθηκε το έργο, επιβεβαιώνοντας ότι το βιβλίο θα είναι διαθέσιμο το 2018. Η ανάρτηση δεν αναφέρθηκε σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σε συνέντευξη του στο Academy of Achievement τον προηγούμενο μήνα ο Jimmy Page επιβεβαίωσε ότι στο ορόσημο του μισού αιώνα των Led Zeppelin θα υπάρξουν διαφόρων ειδών εκπλήξεις.
“Θα υπάρχει ένα υλικό δημιούργημα των Led Zeppelin που είναι σίγουρο ότι δεν το έχει ακούσει κανένας” είπε ο Jimmy.
“Εργάζομαι σε αυτό και το επόμενο έτος (η συνέντευξη έγινε τον τελευταίο μήνα του 2017) που θα είναι τα 50στα γενέθλια της μπάντας θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις.”

Τον Οκτώβριο το δημοτικό συμβούλιο του Redditch  έδωσε το πράσινο φως για την δημιουργία μνημείου του John Bonham στην παλιά πόλη του θρυλικού ντράμερ, που θα είναι μέρος των εορτασμών για τα 50 χρόνια των Led Zeppelin.
Το 2μιση τόνων χάλκινο γλυπτό θα στηθεί στην πλατεία Mercian δίπλα στην αγορά του Redditch και αναμένεται να ξεκινήσει έτσι ώστε να συμπέσει με τα 70στα γενέθλια του Bonzo στις 31 Μαίου.

Untitled-1_1_0.png

Copyright 2024. All Right Reserved.