Ο DON AIREY ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ REUNION DEEP PURPLE - RITCHIE BLACKMORE

Σύμφωνα με τον Don Airey, πληκτρά των Deep Purple,  οι φίλοι της μπάντας δεν θα πρέπει να έχουν ελπίδες ότι θα δούνε κάποιο reunion της μπάντας με τον κιθαρίστα Ritchie Blackmore ο οποίος θυμίσουμε ότι αποχώρησε οριστικά από την μπάντα το 1993, με τον Steve Morse να τον αντικαθιστά μέχρι και σήμερα, συμπληρώνοντας πλέον περισσότερα χρόνια με την μπάντα από ότι ο Blackmore.

Ο Don Airey εμφανίστηκε στις 24 Ιανουαρίου στην εκδήλωση Hall Of Heavy Metal History στο Anaheim της California  και έδωσε συνέντευξη στον Eric Blair (παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη)  όπου μεταξύ άλλων (όπως για την σχέση του με τον Ozzy Osbourne) ρωτήθηκε και για μια πιθανή επανεμφάνιση του Blackmore με την μπάντα πριν το τέλος της αποχαιρετιστήριας περιοδείας των Deep Purple τιτλοφορούμενη The Long Goodbye. Ο Airey είπε σχετικά: «Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε να συμβεί. Ο Ritchie πιστεύω ότι θέλει να κάνει μια τελευταία συναυλία με την μπάντα και ο Steve Morse έχει πει ότι δεν θα ήταν κακή ιδέα. Αλλά δε νομίζω ότι πρόκειται να γίνει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο παρά για το ότι είναι δύσκολο να οργανωθεί κάτι τέτοιο. Είναι τόσο περίπλοκο και θα πρέπει η μπάντα να συμβιβαστεί σε πράγματα σχετικά με την λειτουργία της. Θα πρέπει να φέρουμε τον Ritchie κατευθείαν εκεί που θα βρισκόμαστε και μετά να φύγει πάλι και θα πρέπει και να γίνουν και πρόβες. Όλο αυτό είναι πολύ για μια μπάντα που βρίσκεται σε περιοδεία.

Έχουμε μια συγκεκριμένη ρουτίνα σαν μπάντα και απλά προχωράμε. Το μόνο που μας νοιάζει είναι να παίζουμε. Παίζουμε σε μερικά όμορφα μέρη και έχουμε μια πολύ καλή μπάντα. Δεν ζούμε απλά με το παρελθόν μας. Είμαστε μια κανονική μπάντα, σκεφτόμαστε την μουσική και μιλάμε συνεχώς για αυτή. Προσωπικά για μένα είναι το πιο ευχάριστο πράγμα στην ζωή μου.»

Ο Ritchie Blackmore από την μεριά του έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να παίξει μια τελευταία συναυλία με τους Deep Purple χάριν νοσταλγίας. Επίσης αποκάλυψε ότι ο manager των Deep Purple τον είχε εμποδίσει από το να βρεθεί στην σκηνή μαζί τους κατά την εισαγωγή της μπάντας στο Rock N’ Roll Hall Of Fame το 2016 και για αυτό τον λόγο δεν είχε τελικά παρευρεθεί στην τελετή.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο τραγουδιστής της μπάντας Ian Gillan πρόσφατα απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός reunion λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σταμάτησε η βροχή και βγήκε ο ήλιος» από την στιγμή που ο Blackmore αποχώρησε από την μπάντα. 

Copyright 2024. All Right Reserved.