ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 ΜΑΙΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ... MANOWAR, ARMORED SAINT, AMORPHIS, TARAXACUM, RUSH, HALLOWS EVE, BLACK MAJESTY, PRETTY MAIDS, ILLUSORY

Σαν σήμερα το 1987 οι Kings Of Metal, Manowar, κυκλοφόρησαν το Fighting the World.
Το Fighting The World ήταν το πέμπτο άλμπουμ της μπάντας, και παραμένει μέχρι σήμερα αμφιλεγόμενο. Πολλοί οπαδοί χρέωσαν εμπορική στροφή της μπάντας με το συγκεκριμένο άλμπουμ, από την άλλη το Fighting The World περιέχει από τις πιο ελκυστικές επιτυχίες, στο σύνολο της δισκογραφίας τους.

Σαν σήμερα το 1991 οι Armored Saint από την Καλιφόρνια κυκλοφόρησαν το τέταρτο LP τους με τίτλο Symbol of Salvation. Σταθερή η αξία των Armored Saint και στο συγκεκριμένο άλμπουμ. Μετά από αυτή την κυκλοφορία ο John Bush τραγουδιστής της μπάντας, μετακόμισε στους Anthrax και το 1993 κυκλοφόρησε το Sound Of White Noise με τα φωνητικά του.

14 Μαίου του 1996 οι Φιλανδοί Amorphis κυκλοφόρησαν το τρίτο τους άλμπουμ το Elegy. Το συγκρότημα είχε κάνει ντεμπούτο το 1992 με το The Karelian Isthmus.

Σαν σήμερα το 2001 οι Γερμανοί Taraxacum κυκλοφορούν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Spirit of Freedom. Το όνομα των Taraxacum συνδέθηκε με τον πρώην (τότε) τραγουδιστή Rick Mythiasin γνωστό από την θητεία του στους Αμερικανούς Steel Prophet.

14 Μαίου του 2002 οι Καναδοί Rush κυκλοφορούν το δέκατο έβδομο άλμπουμ με τίτλο Vapor Trails.

Σαν σήμερα το 2005 οι βετεράνοι Hallows Eve κυκλοφορούν το come back άλμπουμ τους Evil Never Dies. Δεκαεπτά χρόνια μετά η μπάντα από την Georgia των ΗΠΑ αποφάσισε να επιστρέψει στην δισκογραφία κυκλοφορώντας το τέταρτο της άλμπουμ. Η επιστροφή δεν κράτησε για πολύ, αφού οι Hallows Eve κυκλοφορήσαν ένα ακόμα LP τρία χρόνια αργότερα και εγκατέλειψαν και πάλι την ενεργό δράση.

Σαν σήμερα το 2010 οι Αυστραλοί Black Majesty κυκλοφορούν το In Your Honour. Το άλμπουμ είναι το τέταρτο στην δισκογραφία των Αυστραλών, οι οποίοι σήμερα καταγράφουν επτά άλμπουμ.

Σαν σήμερα το 2010 οι βετεράνοι Pretty Maids κυκλοφόρησαν το Pandemonium.

Σαν σήμερα το 2013, κάνουν ντεμπούτο οι Έλληνες Illusory με το The Ivory Tower. Ο τίτλος του άλμπουμ ουσιαστικά ήταν φόρος τιμής στο παρελθόν της μπάντας που τα είκοσι προηγούμενα χρόνια ονομάζονταν The Ivory Tower.

Copyright 2024. All Right Reserved.