ΤΟ 1ο SINGLE ΜΕΤΑ ΤΟ 1996 ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ RAINBOW ΣΤΟ MEMORIES IN ROCK II

Οι Ritchie Blackmore’s Rainbow θα κυκλοφορήσουν νέο live άλμπουμ, Memories In Rock II, σε 2πλο CD/DVD στις 6 Απριλίου. Επίσης θα κυκλοφορήσει το πρώτο νέο single των Rainbow από το 1996, "Waiting For A Sign", στις 16 Μαρτίου.

To 2017, ο Ritchie Blackmore επέστρεψε με τη νέα σύνθεση των Rainbow στην Μεγάλη Βρετανία για τρεις μοναδικές εμφανίσεις. Αυτές οι ιδιαίτερες στιγμές καταγράφηκαν και θα κυκλοφορήσουν σε υψηλή πιστότητα σε 2πλο CD. Επίσης στην κυκλοφορία περιλαμβάνονται backstage videos που για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμα, αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Ritchie Blackmore, Ronnie Romero, Jens Johansson, Bob Nouveau, Drummer Dave, Lady Lynn και Candice Night – καθώς επίσης και εκείνους που εργάζονται χωρίς να φαίνονται στις ζωντανές εμφανίσεις όπως production managers, lighting director, guitar technician κτλ. Περισσότερο από 1 ώρα συνεντεύξεων στο παρασκήνιο και αυτοσχέδιο βίντεο.

Το setlist, συνδυάζει κλασσικά τραγούδια των Deep Purple και Rainbow, όπως ακριβώς οι οπαδοί είχαν ζητήσει σε δημοσκόπηση. Μερικά από αυτά είναι "Spotlight Kid, "I Surrender", "Mistreated", "Man On The Silver Mountain" / "Woman From Tokyo", "Perfect Strangers", "Black Night" και "Smoke On The Water".

Σε αυτό το διπλό CD θα υπάρχει και ένα καινούργιο τραγούδι των Rainbow, "Waiting For A Sign". Η πρώτη νέα κυκλοφορία των Rainbow από το 1996,

Η σύνθεση της μπάντας στις τρεις ζωντανές εμφανίσεις ήταν Ritchie Blackmore (κιθάρα), Ronnie Romero (φωνητικά), David Keith (τύμπανα) Bob Nouveau (μπάσο) Jens Johanssen (keyboards) Candice Night (2α φωνητικά), Lady Lynn (2α φωνητικά).

rainbowcdfeb-(1)_0.png

Tracklisting:
Disc 1:
"Over The Rainbow"
"Spotlight Kid"
"I Surrender"
"Mistreated"
"Since You've Been Gone"
"Man On The Silver Mountain" / "Woman From Tokyo"
"16th Century Greensleeves"
"Soldier Of Fortune"
"Perfect Strangers"
"Difficult To Cure"
"All Night Long"
"Child In Time"

Disc 2:
"Stargazer"
"Long Live Rock'N'Roll" / "Lazy"
"Catch The Rainbow"
"Black Night"
"Carry On Jon"
"Temple Of The King"
"Smoke On The Water"
"Waiting For A Sign"

Disc 3:
Ritchie Blackmore Interview
Ronnie Romero Interview
Jens Johansson Interview
Bob Nouveau Interview
David Keith Interview
Candice Night Interview
Lady Lynn Interview
Dave David Interview
Andreas Bock Interview
Michael Bockmühl Interview
Bonus Backstage Clip
"I Surrender" 2017 Backstage Clip

Ένα δεκάλεπτο δείγμα:

Copyright 2024. All Right Reserved.