BANDEMONIC: AGAINST ALL ODDS TOUR!

Αυτή η μπάντα είναι ο ένας αδιμαφισβητητος λόγος που έχουμε την πεποίηθηση οτι το heavy metal είναι ALIVE AND KICKING στην Ελλάδα. Με την κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους οι Bandemonic περιοδεύουν στην Ελλάδα για να το παρουσιάσουν και να παραδώσουν heavy metal οπως πρέπει να παίζετε το 2017. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο σχετικό δελτίο τύπου : 
" Oι Heavy Metallers BanDemoniC από τα Ιωάννινα, επιστρέφουν στην Πάτρα και την Αθήνα για να παρουσιάσουν το 2ο album τους, με τίτλο "Against All Odds", το οποίο κυκλοφόρησε τέλη Οκτώβρη, αλλά και τραγούδια από την 1η τους δισκογραφική δουλειά "Fires Of Redemption". Οι BanDemoniC είναι ένα Heavy Metal συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2009 στα Ιωάννινα. Τα πρώτα τους μουσικά βήματα ξεκίνησαν με ένα Demo το 2010, το 'Chains EP' το 2012 και στη συνέχεια ακολούθησαν ολοκληρωμένες δουλειές τους, το "Fires Of Redemption" το 2014 από την Steel Gallery Records και τώρα το 2ο album τους "Against All Odds". Αυτά τα χρόνια έχουν κάνει πολλές εμφανίσεις, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με πολλά αξιόλογα εγχώρια και μη συγκροτήματα, μερικά από τα οποία είναι: Enforcer (SW), Firewind (GR), Primordial (IRL), Sacred Steel (GER), Grim Reaper (ENG), Paul Di Anno (ENG), Joe Lynn Turner (US), Helstar (US), Wardrum (GR), Innerwish (GR), Heathen's Rage (US), κτλ.!

== Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στο ‘To Meros’ Live Stage (πρώην Memphis) στην Πάτρα, μαζί με τους Refuser, ένα Heavy Metal συγκρότημα που σχηματίστηκε το 2015 και σύντομα αναμένεται η ηχογράφηση του 1ου τους δίσκου.
Πέμπτη 07/12 @ To Meros Live Stage, Πάτρα
Είσοδος: 3€ Showtime: 21:30
FB Event: https://www.facebook.com/events/539377259744873/

== Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στην Αθήνα, στο Remedy Live Club (Ν. Ηράκλειο) μαζί με τους Lycans, ένα Power Metal συγκρότημα που τώρα ηχογραφούν τον 1ο τους δίσκο και τους Desert Cream, ένα Hard Rock συγκρότημα από την Αθήνα.
Σάββατο 09/12 @ Remedy Live Club, Αθήνα (Ν. Ηράκλειο)
Είσοδος: 7€ (με μπύρα) Showtime: 21:00
FB Event: https://www.facebook.com/events/1525971044191192/

...Let The Fires Burn...

Copyright 2024. All Right Reserved.