JUDAS PRIEST'S LIGHTNING STRIKE!

Διέρευσε στο διαδίκτυο το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ των Judas Priest Firepower. Πρόκειται για το Lightning Strike και πραγματικά μάλλον μας κεραυνοβόλησαν με αυτό το πρώτο δείγμα! Το συγκρότημα έδωσε ένα μικρό δείγμα ήδη από εχθές στην επίσημη σελίδα του στο facebook και λίγο αργότερα δεν άργησε να έρθει η "διαρροή" 

Το "Firepower" αναμένεται να κυκλοφορήσει το Μάρτιο. Ηχογραφήθηλε το μεγαλύτερο μέρος του 2017 με τον μακροχρόνιο συνεργάτη τους Tom Allom, τον γνωστό Andy Sneap (MEGADETH, EXODUS, TESTAMENT, ACCEPT) και τον ηχολήπτη Mike Exeter (BLACK SABBATH).

Σχετικά με το άλμπουμ ο Rob Halford δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο VintageRock.com:"Είναι φοβερό! Αυτός είναι ο λόγος που ζουν οι PRIEST. Είμαστε μια σκληρά εργαζόμενη metal μπάντα που δημιουργεί ακόμη, μετά από 40 χρόνια metal χάρης τους μεγαλειώδης metal fans μας σε όλο τον κόσμο. Οπότε φτιάχνουμε μουσική τώρα, προφανώς για την δική μας ευχαρίστηση και ικανοποίηση και η πρόκληση του να βρεις ένα νέο riff και μια νέα μελωδία είναι πάντα πολύ…. Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα," συνέχισε.

Copyright 2024. All Right Reserved.