LORDS OF BLACK: VIDEOCLIP ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΣΚΟ

Οι Ισπανοί metallers Lords Of Black έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι Into The Black, το καινούργιο τους single μέσα από τον επερχόμενο τους δίσκο ο οποίος θα τιτλοφορείται Alchemy Of Souls, Pt.1 και θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου μέσω της Frontiers Music Srl.

Ο κιθαρίστας της μπάντας Tony Hernando είπε σχετικά με το κομμάτι: «Το Into The Black είναι ένα καθαρό και ευθύ rock κομμάτι με μεγάλη ενέργεια το οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα κάνει τους οπαδούς μας να επιδοθούν σε headbanging και να τραγουδήσουν τους στίχους. Στιχουργικά, το κομμάτι αποτελεί ένα κάλεσμα σε αφύπνιση, ένα κάλεσμα στα όπλα αν θέλετε, για τις δύσκολες ζωές που ζούμε. Το να κάνουμε τη διαφορά και να νικήσουμε το κακό ξεκινάει από τον καθένα μας ξεχωριστά. Είναι ένα κάλεσμα για να αλλάξουμε έναν απάνθρωπο κόσμο.»

Στο Alchemy of Souls, Pt.1, η μπάντα ανανεώνει την συνεργασία της με τον τραγουδιστή Mike Romero, ο οποίος το 2019 είχε αποχωρήσει καθώς ήταν ο «εκλεκτός» του Ritchie Blackmore στην νέα ενσάρκωση των Rainbow. Στο μεσοδιάστημα η μπάντα πέρασε από audition αρκετούς τραγουδιστές, ωστόσο όταν ο Tony Hernando έστειλε στον Romero το υλικό του δίσκου, ο τελευταίος ενθουσιασμένος με την ποιότητά του ζήτησε να επιστρέψει στην μπάντα.

 

Το tracklisting του Alchemy, Pt.1:

"Dying To Live Again"

"Into The Black"

"Deliverance Lost"

"Sacrifice"

"Brightest Star"

"Closer To Your Fall"

"Shadows Kill Twice"

"Disease In Disguise"

"Tides Of Blood"

"Alchemy Of Souls"

"You Came To Me" (Piano Version)

lobalchcd920_0.jpeg

 

Copyright 2024. All Right Reserved.