MAD MAX: ΝΕΟ SINGLE ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΙΣΚΟ

Οι βετεράνοι Γερμανοί hard rockers Mad Max έδωσαν στην δημοσιότητα το δεύτερο  single μέσα από τον επερχόμενο δίσκο τους ο οποίος θα τιτλοφορείται Stormchild Rising και θα κυκλοφορήσει στις 21 /8 μέσω της SPV/Steamhammer. Μετά το Hurricaned που μας συστήθηκε έναν μήνα πριν, σειρά έχει το Talk To The Moon το οποίο μπορείτε να ακούσετε πιο κάτω.

Ο νέος δίσκος βρίσκει την μπάντα πιστή στο κλασσικό και γνώριμο μελωδικό της ύφος, με έναν ήχο που έχει αλλάξει ελάχιστα από την αρχή της δισκογραφίας τους πίσω στο 1982. Η μπάντα κυκλοφόρησε την δεκαετία τους 3 «κλασσικούς» της δίσκους (Rollin’ Thunder – 1984, Stormchlid – 1985, Night Of Passion – 1987) πριν μπεί στον πάγο για αρκετό καιρό και επανέλθει αρχικά για λίγο το 1999 κι εν συνεχεία το 2006, δισκογραφώντας από τότε σε σταθερή βάση. Ο κιθαρίστας της μπάντας Jürgen Breforth είπε σχετικά με την νέα κυκλοφορία: “Στην τελευταία μας περιοδεία μιλούσαμε κάθε βράδυ με πολλούς οπαδούς μας από διαφορετικές χώρες και ανακαλύψαμε ότι δεν θα ήθελαν να πειραματιστούμε με τον ήχο μας, θέλουν να ακούσουν κομμάτια ακριβώς στο ύφος με το οποίο είναι γνωστοί οι Mad Max από το 1981”.

Το Stormchild Rising θα κυκλοφορήσει τόσο σαν Digipack CD όσο και σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου (θα υπάρχει και CD/LP bundle με μπλουζάκι αποκλειστικά μέσω του Steamhammer Shop), ενώ θα είναι διαθέσιμο και ψηφιακά σαν download και streaming. Για προπαραγγελίες μπορείτε να μπείτε εδώ.

stormrisecd620_0.jpeg

Το tracklisting του Stormchild Rising:

"Hurricaned"

"Talk To The Moon"

"Eyes Of Love"

"Ladies And Gentlemen"

"Mindhunter"

"Rain Rain"

"Gemini"

"Kingdom Fall"

"The Blues Ain't No Stranger"

"Take Her"

"Busted"

"Ladies And Gentlemen" (Single Edit, Bonus Track) (Feat. Detlev Jöcker And The Rock And Roll Children)

Copyright 2024. All Right Reserved.