GHOSTDANCE THE BAND - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Οι Ghostdance επιστρέφουν! Η ελληνική hard rock μπάντα η οποία εδώ και πάνω από έναν χρόνο είχε μπεί «στον πάγο» λόγω υποχρεώσεων επέστρεψε στην δράση και είναι έτοιμη να «οργώσει» τις σκηνές ανά την Ελλάδα αλλά και να μας προσφέρει μέσα στο 2019 την νέα, τρίτη της κυκλοφορία.

Ιδού τι μας λέει η ίδια η μπάντα: «Τι είναι αυτό που κάνει ένα Ελληνικό Hard Rock συγκρότημα να μην τα παρατάει; Τι είναι αυτό, που μπορεί να κρατήσει ενωμένους πέντε διαφορετικούς ανθρώπους που κατοικούν σε πέντε διαφορετικές πόλεις; Τι τους κάνει να συνεχίζουν πάρα τις αντιξοότητες να οργώνουν την Ελλάδα, να παίζουν, να γράφουν καινούργια τραγούδια και να "ματώνουν" στα stage; Μάλλον, δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για να το πετύχεις αυτό, εκτός από την αγάπη και την τρέλα, δύο συστατικά,που οι Ghostdance the Band, προφανώς τα έχουν σε αφθονία. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια από το τελευταίο τους live, όμως κατάφεραν να πατήσουν στα πόδια τους ξανά και να γυρίσουν εκεί που ανήκουν. Στον δρόμο και στα εκρηκτικά live, με μυρωδιά μπύρας και bourbon, όπως μας έχουν συνηθίσει, αλλά και στο στούντιο, για να μας παρουσιάσουν καινούργια κομμάτια... Δεν υπάρχει κάποια μαγική συνταγή, παρά μόνο η αγάπη για το original Rock n' Roll. H αγάπη και η τρέλα...»

Οι Ghostdance ιδρύθηκαν στα τέλη του 2011 στην Άρτα και κατάφεραν σύντομα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην Ελληνική σκηνή με το ντεμπούτο τους EP "Little Man" το 2012, που οι αντιδράσεις κοινού και κριτικών ήταν πολύ θετικές. Η μουσική τους είναι ένα μίγμα από διάφορα μουσικά μονοπάτια: hard rock, blues, southern, classic rock συνυπάρχουν αρμονικά δημιουργώντας ένα πετυχημένο και πολύ δυναμικό Rock n’ Roll χαρμάνι. Στις αρχές του 2014 κυκλοφόρησε το δεύτερο LP τους με τίτλο "Dead Around". Η δουλειά τους ακούγεται από πολλούς Ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις έχουν μια θέση σε playlist ραδιοφωνικών σταθμών του εξωτερικού. Δίνουν συχνά το παρόν με εκρηκτικά live σε Αθήνα και επαρχία, σε μουσικές σκηνές αλλά και σε φεστιβάλ, ενώ έχουν μοιραστεί το stage με πολλές μπάντες της ελληνικής σκηνής. Αυτή την εποχή πραγματοποιούν live εμφανίσεις ανά την Ελλάδα, ενώ προετοιμάζουν την τρίτη τους δισκογραφική δουλειά που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Οι Ghostdance the Band είναι:

Γιάννης Σιδεράκης: φωνή

Στάθης Κρίκας: κιθάρα

Μάκης Φελέκης: κιθάρα

Γιώργος Χαρίτος: μπάσο

Λεωνίδας Αθανασίου: τύμπανα

facebook page: www.facebook.com/GHOSTDANCE.TheBand

youtube channel: www.youtube.com/GhostdanceTheBand

Copyright 2024. All Right Reserved.