Live reports

October 28, 2019
ACID DEATH Alive & Still Kicking, 30years Anniversary Greek Tour, Date 4th, Athenian Headline Show

Η βραδιά της 26ης Οκτώβρη ήταν εορταστική στο Temple.

Οι  Acid death  γιορτάζουν τα 30 χρόνια της μπάντας με  περιοδεία και το Σάββατο ήταν η σειρά της Αθήνας για ένα εορταστικό live.

Εκτός από τους Acid death  υπήρχαν guest μπάντες οι Evil within και οι Dream long dead

October 16, 2019
OMNIUM GATHERUM@ FUZZ LIVE MUSIC CLUB

Τετάρτη. Καθημερινή. Δουλειά και κούραση. Για όλους. Μοναδική ξεκούραση τέτοιες μέρες είναι η μουσική στο σπίτι. Ή σε μια συναυλία. Και έτσι, κινώντας προς το Fuzz να παρακολουθήσω τρεις μπάντες από τον Βορρά, περίμενα (αν και όχι με μεγάλες ελπίδες η αλήθεια) να δω και άλλους που θα έχουν σκεφτεί το ίδιο. Δυστυχώς κάτι τέτοιο δεν συνέβη και οι μπάντες που ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πιθανότατα να είναι και η τελευταία τους.

October 11, 2019
THE ROOM OF DOOM FESTIVAL II - ΔΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΑ

Το Σάββατο στις πέντε του Οκτώβρη ένα φεστιβάλ, που μακάρι να γίνει μόνιμος θεσμός, άνοιξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τα φτερά του στο Γκάζι στο Temple. Room Of Doom II. Οι Clouds, οι Inner Missing, οι Soul Dissolution και οι δικοί μας Shattered Hope και Selefice. Μπήκα στον χώρο λίγο πριν ξεκινήσει το event. Λιγοστός ο κόσμος και ήταν η ώρα  που θα ξεκινούσαν την εμφάνιση τους οι Selefice.

July 17, 2019
CHANIA ROCK FESTIVAL LIVE REPORT: ΜΕΡΑ 1Η

Έχοντας πάρει μόλις πριν 2 χρόνια μια πρώτη γεύση του τί εστί Chania Rock Festival και μένοντας παραπάνω από ικανοποιημένος, ήταν επόμενο να προγραμματίσω την παρουσία μου φέτος, μόλις ανακοινώθηκαν οι headliners, σίγουρος ότι το συνολικό “πακέτο” θα ήταν σίγουρα ελκυστικό.  Ακόμα και αν δεν μπόρεσα να το συνδυάσω με τις διακοπές μου, ακόμα και ένα τριήμερο στην μαγευτική πόλη των Χανίων με την αγαπημένου μου μουσική έμοιαζε ένας ακαταμάχητος συνδυασμός.

June 20, 2019
CANNIBAL CORPSE LIVE Piraeus 117 Academy

Ζέστη στα μέσα του Ιουνίου. Συναυλιακός καύσωνας, με τσουνάμι πληθωρικών και λαχταριστών event κυρίως στην Αθήνα. Και αυτό το Κυριακάτικο απόγευμα στο όμορφο και άνετο στέκι στην Πειραιώς,  Piraeus 117 Academy, εμφανιζόντουσαν οι Cannibal Corpse. Μαζί τους, στην πρώτη τους εδώ εμφάνιση, οι Dr Living Dead! και οι Ancient.

Dr Living Dead!

December 04, 2018
DEATH METAL DEMOLITION UNLEASHED AT THE GATES IN MEMORIAM

Τελικά το Piraeus 117 Academy έχει γίνει στέκι. Έχει γίνει στέκι που ως επί το πλείστων  βλέπω μπάντες από την Σουηδία. Εντάξει όχι μόνο, αλλά κυρίως Σουηδικές. Στις 30 του Νοέμβρη οι At The Gates θα έπαιζαν σε αυτόν τον χώρο και είχαν μαζί τους τους συμπολίτες τους Unleashed, αλλά και τους Βρετανούς Memoriam του κυρίου, του τιτάνιου και απόλυτα σεβάσμιου στον death metal χώρο και όχι μόνο Karl Willetts.

November 09, 2018
ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ DOOM DEATH

Σάββατο 3 του Νοέμβρη. Και όμως ζέστη. Ελλάδα σου λέει ο άλλος, χώρα του φωτός. Μέσα όμως σε ένα μικρό κλαμπάκι, στην περιοχή του Γκάζι, είχε αυτήν την γλυκιά ζεστασιά που νιώθεις όταν είσαι με αγαπημένα πρόσωπα, ακούς λατρεμένες μουσικές και έξω λυσσομανάει ο Χειμώνας. Στο Temple, ζεστός και όμορφος, μικρός χώρος, όπου λάμβανε χώρα το Room Of Doomfestival.

April 25, 2018
DARK TRANQUILITY ... WHERE PASSION IS MOST ALIVE!

Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε το κείμενο με τον παραδοσιακό τρόπο … “Απόγευμα Κυριακής και η άφιξη των Dark Tranquility στην Αθήνα μας ανάγκασε να είμαστε από τις 19.00 στο Piraeus Academy” . Αλλά αυτή η συναυλία απαιτεί άλλη εισαγωγή.. Τι συναυλιάρα ήταν αυτή ρε φίλε; Πόσο μπαντάρα είναι οι Dark Tranquility? Τι ήταν αυτό που μας χτύπησε με τους Equilibrium? Πόσο αδιάφορα ήταν αυτά τα δύο support? Καρφώθηκα; Ας τα πάρουμε από την αρχή.

March 28, 2018
Insomnium – Tribulation – Caelestia Καί ἐγένετο χειμώνας...

Μετά από σχεδόν τρία χρόνια και μία ακόμα εξαιρετική κυκλοφορία (Winter’s Gate), είδαμε τελικά στα μέρη μας τους Insomnium. Νομίζω ότι αυτή η ακύρωση τελικά μας βγήκε σε καλό, καθώς στο διάστημα που μεσολάβησε, το συγκρότημα εκτόξευσε το status και το απέδειξε και επί σκηνής. Την τελευταία Κυριακή του Μάρτη λοιπόν, είδαμε ακόμα ένα live πολύ υψηλού επιπέδου, δίνοντας ουσιαστικά συνέχεια, σε αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα μες στο 2018.

September 24, 2017
Arch Enemy and of course Athens Is Theirs...

Μέσα σε ένα κλίμα που έχουν ανακοινωθεί συναυλίες συγκροτημάτων που έρχονται για πολλοστή φορά στην Ελλάδα και γκρίνια ότι όλα τα ίδια συγκροτήματα, μπλά μπλά… η εικόνα του Piraeus Academy όταν έφτασα γύρω στις 20.00 ήταν αποστομωτική! Μια τεράστια ουρά metalheads που εκτεινόταν από την είσοδο του Piraeus και έστριβε στο πρώτο κάθετο στην Πειραιώς στενό. Ουάου! Κοίτα να δεις που τελικά δεν γεμίζουν μόνο οι γνωστοί άγνωστοι τα Venues!

Copyright 2024. All Right Reserved.