Interviews

April 01, 2019
DIMLIGHT ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ MORA

Έχοντας αναλάβει τα female vocals των DIMLIGHT η Mora είναι μια από τις θηλυκές παρουσίες της σκηνής που έχουν προκαλέσει θετικά σχολία και έχουν ξεχωρίσει. Με αφορμή την πιο πρόσφατη κυκλοφορία των DIMLIGHT Kingdom Of Horrors μιλήσαμε μαζί της για να την γνωρίσουμε καλύτερα.

Να ξεκινήσουμε από το πώς ξεκίνησες με το τραγούδι; Έχεις κάνει μαθήματα φωνητικής ;

October 14, 2018
The Winter Is Coming - An Interview With Alterself

1.  Ανδρέα καλησπέρα και καλωσήρθατε στο metalzone.gr

Καλησπέρα Θοδωρή! Ευχαριστούμε πολύ.

2.  5 χρόνια έχουν περάσει από το Seven Deadly Blessings και οι Alterself επανέρχονται με το Frost. Τι συνέβη αυτά τα 5 χρόνια και για ποιο λόγο καθυστέρησε (αν φυσικά θεωρείς ότι καθυστέρησε) η νέα σας δουλειά;

September 16, 2018
CARACH ANGREN'S IVO "NAMTAR" WIJERS ON METALZONE.GR

Λίγο πριν την πρώτη τους εμφάνιση επί Ελληνικού εδάφους μιλήσαμε με τους στοιχειομένους Ολλανδούς Carach Angren. Πρόκειται για το πιο ανερχόμενο όνομα στον χώρο του ακραίου συμφωνικού metal.

May 18, 2018
AMORPHIS ON METALZONE.GR

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ Queen Of Time των φινλανδών Amorphis μιλήσαμε με τον keyboardίστα του συγκροτήματος Santeri Kallio. O Santeri μας μίλησε για όλη τη δημιουργική διαδικασία της δημιουργίας του άλμπουμ, τι να περιμένουμε από το νέο άλμπουμ, ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι αλλά και την ειδική σχέση τους με τον παραγωγό τους του οποίου το όραμα έκανε το αποτέλεσμα μεγαλύτερο των προσδοκιών τους.

April 17, 2018
Thurisaz – Interview Peter Theuwen

Αυτήν την φορά θα ταξιδέψουμε μέχρι το Βέλγιο, όχι για τουρισμό όμως, αλλά για να μιλήσουμε με μία από τις σημαντικότερες μπάντες της χώρας, τους Thurisaz. Ίσως κάποιοι από εσάς θυμάστε να λέμε για τους εν λόγω κυρίους και στην εκπομπή, ίσως κάποιοι άλλοι τους ξέρετε από κάποια από τις υπέροχες κυκλοφορίες τους (να μαντέψω, το Circadian Rhythm σωστά;), αλλά σίγουρα όλοι σας έχετε τουλάχιστον το Endless.

February 16, 2018
SUMMONING ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ PROTECTOR & SILENIOUS

Υπάρχουν κάποια βιβλία με την ικανότητα να σε ταξιδεύουν σε μαγικά μέρη, σε μέρη όπου κατοικούν ξωτικά και νάνοι και οτιδήποτε άλλο χωράει η φαντασία σου. Υπάρχουν βιβλία που σου ξεκλειδώνουν πτυχές του μυαλού σου που δεν γνώριζες ότι υπήρχαν. Βιβλία που μπορούν να σε κάνουν ν’ακούσεις τα νερά του Adorn νατ ρέχουν μέσα στον χώρο στον οποίο κάθεσαι και διαβάζεις.

February 15, 2018
SEPTIC FLESH ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ

Λίγο πριν την εμφάνισή των Septic Flesh στην Αθήνα ο Χρήστος Αντωνίου μιλά για το παρόν της μπάντας, τα μελλοντικά τους σχέδια αλλά και τι πρόκειται να δούμε στη σκηνή! Μας μιλούν για τα σχέδια τους να εμφανιστούν με συμφωνική ορχήστρα στο εξωτερικό αλλά και το γεγονός ότι πρόκειται να αλλάξουν δισκογραφική στέγη... 

December 10, 2017
ORDER OF THE EBON HAND: MERKAAL

Πριν 23 χρόνια ιδρύονται οι Order of the Ebon Hand, την αρχική σύνθεση της μπάντας αποτελούν ο Merkaal (μπάσο φωνή), ο Lorthar (κιθάρα) και ο Lethe (τύμπανα). Κυκλοφορούν την πρώτη τους δουλειά το The Mystic Path to the Netherworld το 1997 το οποίο τους φέρνει στην πρώτη γραμμή της εγχώριας σκηνής.

October 24, 2017
ROTTING CHRIST: O ΣΑΚΗΣ ΤΟΛΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΤΟ METALZONE ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3ΚΑΤΑΡΑΤΟΥΣ

M: Ξεκινήσατε το ’87 – ’88, θεωρείς ότι σήμερα έχετε ξεπεράσει τις αρχικές προσδοκίες;

Σάκης: Ξεκινήσαμε για να πάιξουμε την μουσική μας, ούτε για να κάνουμε καριέρα (μία λέξη που δεν μου αρέσει), ούτε για κάτι τέτοιο. Προφανώς τότε δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάναμε μέχρι έδω, αλλά να που φτάσαμε.

Μ: Μετά από τόσο καιρό, το όνομα σας εξακολουθεί να προκαλέι;

September 05, 2007
THOU ART LORD (Sakis)

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Thou Art Lord, Orgia Daemonicum μιλήσαμε με τον Σάκη ο οποίος μας είπε τα πάντα σχετικά με το νέο δίσκο αλλά και με τη μπάντα.

Copyright 2024. All Right Reserved.